Industrirengøring & Rengøringsmidler - Sapolux Hirtshals

Navneskift

Oprettet: 21. januar 2015

Kære kunde

Rent Miljø KEMILUX bliver til Rent Miljø SAPOLUX

Rent Miljø Kemilux i Danmark har siden 1991 forhandlet produkter fra Kemiluxfabrikken på Færøerne. Men 1. november 2014 udløber kontrakten med den færøske producent. Derfor skifter vi navn til Rent Miljø SAPOLUX, og etablerer en tilsvarende produktion af kvalitetsprodukter hos en dansk fabrik med base i Esbjerg.

Vi har de seneste 23 år opbygget et kæmpe know-how, når det gælder rengøringsprodukter til fiskerisektoren, offshore branchen, den maritime branche og fiskeindustrien. Med den store ekspertise og de mange erfaringer, som vi har høstet gennem årene, føler vi os godt rustet til en spændende fremtid og glæder os til at betjene vores mange kunder over hele Europa under det nye brand:

Rent Miljø SAPOLUX.

Det lyder som en stor forandring, men faktum er, at den største forskel bliver det nye navn. Produkterne bliver mindst af samme gode kvalitet sammensat efter vores helt egne formler. Vi fortsætter med det samme brede sortiment men med nye navne (se vedlagte produktsortiment). Produkterne vil fortsat blive distribueret fra vores lager på Hirtshals Havn, og De vil blive betjent af det samme personale.

På sigt har vi planer om at lancere nye produkter til vores i forvejen brede sortiment, ligesom vi også har planer om at styrke vores salgsorganisation.

Ønsker De yderligere information vedrørende ovenstående, er De velkomment til at kontakte vores salgschef Jakup Jacobsen på tlf. +45 51556777(direkte) eller +45 98942766 samt på vores mail: sapolux@sapolux.dk

 

Med venlig hilsen

Jakup Jacobsen

Salgschef/direktør.